Over Ons

Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in de bloemenhandel en zijn gespecialiseerd in het maken van boeketten en bloemstukken voor iedere gelegenheid. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van rouwwerk. Hiervoor kunt u langskomen in onze winkel voor persoonlijk advies en hulp.
Buiten een breed assortiment van ruim 50 verschillende soorten bloemen kunt u ook bij ons terecht voor planten voor zowel binnen als buiten. Voor een ruim assortiment aan seizoensgebonden planten kunt u bij ons terecht.

Naast een breed assortiment bloemen en planten kunt u ook terecht voor kado-artikelen zoals opgemaakte plantenbakken, potten, vazen, bloemstukken en door u samengestelde boeketten.

In ons 20-jarig bestaan hebben wij het vertrouwen opgebouwd bij diverse bedrijven met het leveren van onze bloemen. Als u geïnteresseerd bent naar de zakelijke mogelijkheden voor uw bedrijf kunt u contact opnemen.

Als kleine bloemenwinkel beschikken wij over een bezorgservice door heel Nederland. Wanneer u voor 11 uur s’ochtends besteld kan het de volgende dag in heel Nederland bezorgd worden.(deze mogelijkheid kan alleen in de winkel worden besteld). In Rotterdam en Capelle aan den IJssel kan het zelfs dezelfde dag bezorgd worden. Voor online bestellingen kunt u terecht in onze webwinkel

 

┬ę 2020 De Kleine Plantage
info@dekleineplantage.com